Thursday, 12 January 2012

ohh pendek --'

heyy guys :) ade berite burukk nihh . kite na story siket :( hari rabu harituhh kan ade budak kelas kite cakap kite same tinggi dgn budak form 1 . melampau kan ? malunyee kite . dah lah deorgg cakap kuat . mmg mcm harem . time tuu nak pegy smyg zuhur berjemaah . heee , rajen kan ? hiwhiw . sekola kite memang setiap hari rabu sebelum KOKO kne smyg berjemaah dlu . perempuan kad dewan n laki kad surau . then timee tuu kite tenga diri2 kad lua kelas . tenga tnggu si yuniee tuhh . then ade ramai budak form 1 lalu depan kite . ramaii ahh . sebab kelas kite dekad dgn surau . then tibe2 budak2 kelas cakap . 'EH KAU DAH SAME TINGGI DENGAN BUDAK FORM 1 LAH ' hamboi , kasar gurauu yehh . aku malu n terus blaa dari situu , budak form 1 sume dah gelak . hiwhiw . sumpah kite nak tnggi . na buad acano eh ? makan CALCIUM ? hieeee . tak sukee bende tuhh . bendee tuu tipu . kite dah berazam tahun 2012 kite na tinggi . kbye :3

Monday, 9 January 2012

EKONOMI ASAS :3

heyy guys :3 ohh lupee ASSALAMUALAIKUM :) jawab tau tau ! by the way . kite na story , kite dapad masuk kelas EKO . kelakaa kan . dah lah budak kelass tuhh pandai pandai . huh , banyak gilaa saingan . kne jadik rajen siket nihh . hiwhiw . mase hari jumaat harituuhh , ade mbe kite cakap kite masuk PERDAGANGAN . memey ahh tk best . budakII nye tah pape . balek rumaa jeh terus touching dgn ayah. sebb ayah dah janjy na cakap dgn cikguu JAMAL na masukkn kite kelas EKO . trus msm mukee . ayah cakap , TERIMEE JELAHHH DEKK , USAHE KNE LEBEH SIKIT . err . panass jehh kan . then tady time cikguu na bagy2 kelas . kite dah sedih jeh kan . yelaa . berpisah dgn si BESTIE . sape tk sedih kan . takde kawan sehh kad kelass PD .tbe2 time name kelas EKO disebut . ade name kite . atotototo . suke tak suke kite . mule2 pelik jugakk lha . sbb budak ni kan cakap ade name kite dlm senarai kelas PD . tbe2 kad kelas EKO pulakk dah . YUNIE pun masuk kelass EKO . memey lha suke kann . satu kelas dgn BESTIE :3 hiwhiw . then semua tgok kite pelik . sebb tbeII kite masuk kelas EKO . ade jugak yg na tukaa dgn kite . tanakk lah . sorii kawan :) time masuk kelas jehh terus amek tempad .duduk sbelaa si yuniee tuhh . dia plih sbela tngkap . okay , mmg panas lah kad situu . tpi takpe laaa . bole pikir mase depan tgok luaa . haha . mcm haramm kan ? :D duduk sebelah si gilaa sorangg tuh kan . memey lah ketawe jehh . naseb belum belaja lagy . asik gosips memanjang . kelakaaaaaaa :)okay . kelas EKO memang terbaekkk :) mmbe2 kelas kite pun spoting2 gilaaa ! hiwhiw .

p/s : harap2 dapad belajaaa dlm alam baru . cehh ayat , rempittsss !

Sunday, 8 January 2012

soryy kawan :(

TO Kamarul Ayep : soryy kawan . aku tahuu aku keras kepalee .tapi aku ta sgke smpai mcm niee jadik nyeee . oh god ! sumpah . aku tak aman kalau gado2 mcm nieee . aku tatahu lah kenape aku boleh jadik mcm nieee . sbenanye aku na mnx maaf , tapi aku maluu . aku tahuu aku bnyk buad dose kad kau . selalu buad kau marah .selalu carik masalah dgn kau kan . selalu maki2 kau . tapi aku tknak buad smua tuu . aku baud semua tuu sbb aku geram dgn kau . yee . aku mmg tak bole sabar :(tapi aku tatahu kenape aku jadik kurang ajo mcm nieee , ohmai . selame niee aku tk penah camgini tau . seyess :/ tapi kenape lah dgn kau aku boleh jadik mcm ni .kalau kau bce bnde nihh . aku just nk say sorieeee . lepas nie aku jnjy aku ta kan kacau kau lagy , kau pun dah bahagia dgn seseorgg kan ? aku doakan korangg kekal :) aku nak mnx maaf dari hujung rmbut smpai hjung kaki . aku tahu mmg susaa kau na maafkan aku kan . takpelaaa ^.^ if kau tk maafkan aku ., aku trimeee . tp seyesss aku mnyesal .soriee eh ? aku janjy aku akn ubah diri aku . walaupun lepas ni kau tade dlm hidup aku . aku dah berazam na ubah diri aku . nak jadik yg lebih baek .n yg terbaekkk ! doakan aku tau :)last word aku na bagy kau . SORY :( kbay .