Wednesday, 9 November 2011

gadoh manje

 lalala . GADOH MANJE ? ade ke ? :D ade walawehh . gadohh manje2 gituu :) GEDIK KAN ? :D hey minah . takpayah lah na menjeling-2 sangad ken . aku tade carik pasal lha dengan kau . ape yg kau na dari aku . cube kau trus terangg . lagy senang lhaa doee . takpayah lah na cakap belakang . PENGECUT doe ! sumpah aku bencii orang yg sukee cakap belakang . dah dah DOSE ! HAHA ! mcm HAREMM -,- dengan kau buad status mcm nii ' Saiko je tak cukup. Nak lebih boleh? :D Simpan dosa kau elok-elok ' kau pk aku HERAN ? soryy to say lah ANJER ! aku tana lah gado dengan kau . sbb dulu kite BESTIE walaweh . tapayah na tikam belakang . bnyak dah kau buad hal dgn geng aku , INSAF lah walawehh :/ sekali kau buad kiteorgg dah lupekann . ni kau makin naek kepalee kan . sape tak harok siakk --, CAPITAL FU lah


  p/s : sayangg ! kalau na settle memey lah depan2 . jangan kad fbie kau menyalak then depan2 mcm patung jeee --, eeerrr ! soryy lah aku buad story pasal kau kad blog aku nii .ngeee ! LAIN KALI BUAD SESUATU BIA LAH IKHLAS ehh sayangg ! SAYANG KAU LEBIH . emuahh sikit :* 


 ❥ KAU HORMAT AKU . AKU DUAKALI HORMAT KAU LAH SAYANG ❥ 


bia lambad asal selamat (TAKMASAL) BYEE ❥





1 comment: