Sunday, 8 January 2012

soryy kawan :(

TO Kamarul Ayep : soryy kawan . aku tahuu aku keras kepalee .tapi aku ta sgke smpai mcm niee jadik nyeee . oh god ! sumpah . aku tak aman kalau gado2 mcm nieee . aku tatahu lah kenape aku boleh jadik mcm nieee . sbenanye aku na mnx maaf , tapi aku maluu . aku tahuu aku bnyk buad dose kad kau . selalu buad kau marah .selalu carik masalah dgn kau kan . selalu maki2 kau . tapi aku tknak buad smua tuu . aku baud semua tuu sbb aku geram dgn kau . yee . aku mmg tak bole sabar :(tapi aku tatahu kenape aku jadik kurang ajo mcm nieee , ohmai . selame niee aku tk penah camgini tau . seyess :/ tapi kenape lah dgn kau aku boleh jadik mcm ni .kalau kau bce bnde nihh . aku just nk say sorieeee . lepas nie aku jnjy aku ta kan kacau kau lagy , kau pun dah bahagia dgn seseorgg kan ? aku doakan korangg kekal :) aku nak mnx maaf dari hujung rmbut smpai hjung kaki . aku tahu mmg susaa kau na maafkan aku kan . takpelaaa ^.^ if kau tk maafkan aku ., aku trimeee . tp seyesss aku mnyesal .soriee eh ? aku janjy aku akn ubah diri aku . walaupun lepas ni kau tade dlm hidup aku . aku dah berazam na ubah diri aku . nak jadik yg lebih baek .n yg terbaekkk ! doakan aku tau :)last word aku na bagy kau . SORY :( kbay .

13 comments:

  1. Hmmm,, pkare yang sudah tu sudah laa ,, aku dah lupekan ,, aku dah maafkn kau dah .. tak gune kan aku simpan dendam kat kau ,, buad sakit diri sendiri je,, aku dah maafkn kau dah ,, hmm,, aku harap kau berubah la,, tu je permintaan aku kat kau ,, berubah seperti yg aku cakap,, walaupon kau bukan berubah sebab aku,, tapi sekurang-2nye org lain yg bakal memiliki kau lepasnie akan bahagie je dgn kau ,, tak tersekse mcm aku .. hurmm,, kisah yg silam tu kite jadikan kenangan jela . toksah kite nak ungkit-2 lagi . dah kite ditakdirkan tade jodoh kan, nak buad mcm mane,, mybe aku dihantar dlm diri kau just nak suruh kau berubah je kot .. hmm,, pape pon aku dah maafkn da segale salah yg kau da buad . n aku harap sgt kau berubah ,, pleezz .. hmm .. btw , i'm SINGLE . not Double =,= .. kbaii ,, take care :')

    ReplyDelete
  2. thankss . aku tahu mmg aku jahat kann . aku keras kepaleeee . semua nyee aku laa . aku akn try beruba . doakan aku okay :) aku doakan kau dapad gurls yg lagy okay dari aku .kau jgn risau . aku tk kan lupe kan kau . kite kawan :) hmm

    ReplyDelete
  3. hmmm,, bagus la kalau dah sedar ,, berbaloi la kau terpekik marah-2 kau aritu -,- .. hmm,, aku doakn kau dapat la berubah ,, amin :') .. hmm,, aku takkan lupekan kau la kawan :') .. kbaii ,, assalamualaikum.

    ReplyDelete
  4. doakan aku tau . tatahu lhaa aku mampu or tak beruba nieee --. thankss . thankss frend :) btw . gudluck SPM 2012 :)

    ReplyDelete
  5. doakan aku tau . tatahu lhaa aku mampu or tak beruba nieee --. thankss . thankss frend :) btw . gudluck SPM 2012 :)

    ReplyDelete
  6. yee yeee,, aku doakan :) kau mampu la .. trust me .. btw tengs :) ,, gudluck SPM 2013 :P

    ReplyDelete
  7. heeee . lame lagy . hiwhiw . btw , kirim salam ibu :)

    ReplyDelete
  8. okay ,, insyaAlah :) study leklok taw,, jgn nakal-2 ..

    ReplyDelete
  9. yeah . thanks . kau pun samee . jgn dok lepak kad kedai beger jehh . XD

    ReplyDelete
  10. wekk,, tula tempat ulangkaji pelajaran .. kau ape tau ? haha :p

    ReplyDelete
  11. haha . sengal . kau na belaja ape kad situu ? belajaa buad bege ?XD

    ReplyDelete
  12. memang pon .. kau reti ? :P tak kan,, haha

    ReplyDelete
  13. lahai . tak masuk perikse pun lha :D
    tak habes -2 lepak situu jehh

    ReplyDelete