Sunday, 18 December 2011

KAWAN JADI MUSUH ♥

hey peeps :) firstly kite na ceritee . kitee benci budakk capital V ! seyesss aku geli tengok perangai kau . MACAM HARAMM kau tahuu ? kau pk ramai sangat suke kau buad cmtuu ? CHUUII ! kau fikir2 lah kan . jangan suke sangad jadi TALAM DUA MUKA ! pk kite sukee ? phuiih ! kau takmaluu ke amek bekas orangg ? bekass membe kau sendiri . bekass2 orang kau na rembat . bukan aku jeloss , tapi aku fikir kau nie orang yang taktahuu maluu ! HAMEKKAU ! sblum niee aku dah banyak sakit hati dgn kau . aku tahu kau KAYAA , CUNN (PUIHH) , HOT. memey ahh . kau jangan pk kau bole beli kawan dgn duit kau yg terlebih2 . err . duit tak bawak kad kubur lahh ! . BANGANG ! kau memang gedik sayangs ! dulu bukan baik lagy kau dgn famly aku . sampai ma aku percayekan kau dari bestie aku sendiri. FUHH ? betape muliaanyeee perangai kau kann . HAMPEHH ! tp last2 abang aku sendiri menyampah dgn kau . err . MUKE TAK TAHU MALUU ! kau na bangge dgn RELATIONSHIP kau dgn bekas aku tuhh ? PUHH ! geli lahh siiii ! takpelahh . aku doakan kau bahagia jelaa . HAHA . aku langsung tak kesa dgn korangg . aku dah dapad lagy TERBAIKKKK darii boyprenn kau tuhh . aku dah anggap kau mcm famly aku sndrii . fmly kau pun baik dgn aku . SEE ? kau tak pandai na jage haty orang ! BANGANG kan ?
#BERUBAH LAH SAYANGS ! SELAGI KAU MASIH MAMPU !# KIRIM SALAM DENGAN FAMILY KAU EHH ♥


# NAMPAK KAN ABANG AKU CAKAP APE ? KAU MEMANG TAKTAHUU MALUU !

No comments:

Post a Comment