Thursday, 5 January 2012

TERSEKSE --'

hi semua :) tahun 2012 sangat tidak menyeronokkan bagy kite . na tauu takk kenape ? err . orang yg kite sayang semua dah takde kad sch . sedih kan ? tahun lepas kitee seronok kad sch . ade abang kesayangan kitee . yg selalu jage kite kad sch . selalu balek saing semua . sweet kan ? annoying -.-
selain abg kitee . kite dah ditinggalkan oleh orang yang paling kitee sayang ! tahun lepas kite selalu tgok awak kad sch tauu ? tiap kali kite kua dari kelas means pegy tandas or makmal ke . kitee mesty pndg atas . nape pandang atas ? sbb kitee tgok kelass awak . kitee harap sgt awak ade kad luaa kelass . dapad kite tgok mukee awak . tpi kitee jrg dapad tgok awak . wlaupun satu sch , kelakaa kan ? tapi takpelaaa . walaupun ta dapad jumpee awak kad sch . yg pnting awak ade dekad dgn kite , tu pun kite dah seronokk taukk . kitee respect care awak . yelaa . kite tahuu awak na jage name baik ma awak kan . kite pun samee . sblum nieee kite selalu buad masalah . kite selalu kne tngkap pasal coupleee . kite selalu buad masalah . n malu kan ayah kiteee . kejam kan ? tapi smenjak kite kenal awak n kite bersamee awak . kitee berubaa. alhamdulillah . kite hargai sangat tauu . kite kad sch takde date2 pun kan ? maen2 matee jehh . takpee . kite tak kesaa . kite tetap sayang awak . FULLSTOP ! tapi tahun niee semua dah takde . abg kite n awak . kitee sedih tau tau . time tengah perhimpunan tuu selalu ingad awak . selalu tgok atas . pndg tempat awak lepak . kdg2 kitee sedih sorang2 . kite rase tahun niee kite tak happy kad sch . takpeelaaaa . kitee dah berazam na belajaa tanpe org yg kitee sayang kan . kite akan cube yg terbaikk . doakan tauu ? lagy tersekse bile sekarang awak terlampau busy . okay . kite faham . awak kerje untuk kite bersame kan ? thanks sayang :) and now sekarangg kite tk pakai fon . lagy lah tersekse tkdapad contc awak . kite text awak kdg2 jehh kan . tuu pun pakai fon ma kitee . bytheway , kite da lame ta dinner dgn awak . kitee rinduu awakk tauu takk ? tolong lah faham kitee . kite rinduu panggilan manjee awak . kitee rinduu pelukan awak . kitee rinduu na naik kerete dgn awak . okay , dah mulee nangis . HAHAHA --' tp kite dah janji kan . walau pun kite dah break off . tpi kite sentiaseee bersamee . awak janji awk na balek dgn kitee bile kite dah abes sch nanty . kite pgng janjy tuu tau . kitee rinduu suare manjee awak laaaa ! dlu kitee selalu DG EASY sesamee kan syg ? OHMAII , cepad lah abes sch . bosan pegy sch :( bnyak kenangan manis dan pahit yg aku tak sanggup na tanggung sorang2 kad sch tuu . :(

p/s : eby , kitee sayang awak sorangg tauu . awak jangan tnggl kan kiteee . nanty kite ta kuad . kite janjy kite akan fokuss kad study kitee . kite dah taknak main2 lagy mcm dlu . kitee na naik kan balek name ayah . awak doakan kite tau .awak jage diri bebaik. kite na awak tahuu , kitee sayang awak besar2 :) kbayyy ^.^

No comments:

Post a Comment